Video návody ve vysokém rozlišení (HD)

Připravil jsem sérii video návodů, které vám pomohou při správě a ovládání webových stránek od emocia. Jedná se o internetovou příručku sestavenou z krátkých videoklipů s ukázkami práce v naší nejnovější verzi administrace.

Video příručka aktuálně obsahuje pět základních návodů:

  1. Přihlášení do administrace
  2. Vytvoření nové stránky
  3. Vložení obrázku do stránky
  4. Změna velikosti a zarovnání obrázku
  5. Editování struktury stránek

Všechna videa ve vysoké kvalitě HD vždy najdete na našem webu v sekci Moje návody a aktualizovaném seznamu na stránkách youtube.com.

Proč HD video?

Standard High Definition (HD) umožňuje dobře zobrazit detaily a to je pro naše návody ideální. Proto jsou videa vytvářena ve vysokém rozlišení, tak aby byl dobře čitelný veškerý potřebný text na webových stránkách u jednotlivých návodů.

Ještě lepší HD videa

Pokud používáte prohlížeč Firefox a rádi se necháváte rozmazlovat vysokým rozlišením (HD) na stránkách YouTube, mohl by se vám hodit doplněk Wider. Toto rozšíření vám zvětší úhlopříčku HD videí o příjemných 12%.

Zobrazení HD videa Velikost HD videa s pluginem Wider

Ukázková administrace

Pokud zatím ještě nejste naším klientem a zajímá vás, jak snadno lze s naší administrací obsluhovat internetové stránky, tyto video návody vám odkryjí funkce, které pro své stránky můžete získat. Pokud vám nestačí jen se dívat, přihlaste se do naší ukázkové administrace a vyzkoušejte si vše na vlastní myš a klávesnici. Nevíte, jak se přihlásit do ukázkové administrace? Podívejte se na první video návod.

Autor: Tomáš Mašek