Nové vychytávky v administraci

Připravili jsme pár vylepšení. Administrace teď bude zase o trochu pohodlnější. Nové funkce mají aktivní všichni, kdo používají poslední verzi systému.

Upravená grafika

V administraci, stejně jako na stránkách emocia, došlo k drobným úpravám grafiky. Pozadí stránek je "vybělené", pergamen po pravé straně dostal taky čistší podklad, aby se na něm lépe četl text a menu vlevo dostalo výraznější podbarvení.

Nápovědy

U vytváření i úprav stránek přibyly ikony s otazníkem. Při najetí myší na tento piktogram se objeví malá nápověda, která jednoduše a rychle vysvětlí, co která položka znamená. Takže kdyby náhodou nebylo ještě něco jasného, stačí se obrátit na tohoto drobného pomocníka.

Nápovědy jsou zatím jen u těch hlavních funkcí, postupně je budeme přidávat i k těm ostatním.

Nové nahrávání obrázků

Hlavní novinkou je ale vylepšené nahrávání obrázků. Na pergamenu po pravé straně najdete nově červenou ikonu složky spolu s textem Nahrát obrázky. Kliknutím na ikonu otevřete procházení vlastního počítače. Můžete vybrat i více obrázků (nebo jiných dokumentů) naráz. Buď pomocí myši (tažením) nebo klávesou CTRL a kliknutím na jednotlivé soubory.

Nahrávání potvrdíte tlačítkem Otevřít, soubory se začnou automaticky nahrávat, obrázky si rovnou vytvoří malé náhledy a můžete s nimi dál pracovat - vkládat do textu.

Další úpravy chystáme

Není to všechno, připravujeme ještě další novinky, na kterých stále pracujeme. Jakmile se něco nového objeví, dáme vědět.

Autor: Jakub Beneš