Nový způsob úhrady v e-shopu

Rozšiřujeme možnosti našich internetových obchodů a brzo taky možnost uhradit fakturu netradičním, ale rychlým způsobem. Během několika dnů zpřístupníme možnost platby kartou.

Minulý týden jsme dokončili implementaci platební brány do našeho e-shopu s plyšovými hračkami Plyšovník. V pátek proběhlo několik úspěšných testů a teď již probíhají finální úpravy před ostrým spuštěním. Nic tak nebude bránit pohodlnému a hlavně rychlému způsobu úhrady za zboží. Novinku můžeme nabídnout kterémukoli z našich klientů využívajícím služeb největších bankovních domů u nás - systém Pay MUZO využívají ČSOB, Komerční banka a Raiffeisenbank.

Platba faktury

V nejbližší době rozšíříme způsoby úhrad za naše služby. Fakturu budete moci zaplatit online pomocí své platební karty. V budoucnu plánujeme do administrace integrovat přehled služeb, které máte aktivní, a které si můžete dále aktivovat. Nákup služby a platba kartou umožní její okamžitou instalaci a používání. Urychlí se tak pro Vás čekání na bankovní převod.

Zabezpečení

Platební brána využívá vygenerovaný elektronický podpis k autorizaci transakcí, je tak zaručeno, aby nedošlo ke zneužití zadaných údajů. Údaje z kreditní karty zadáváte až po přesměrování na webové stránky společnosti, která platební bránu poskytuje (Global Payments Europe). Po potvrzení platby Vás systém automaticky vrátí na stránku e-shopu a potvrdí objednávku.

Platební systém vyžaduje předchozí smlouvu s bankou a lze jej poté doplnit k Vašim webovým stránkám.

Autor: Jakub Beneš