Všichni sem!

...by řekl císař Rudolf II ve známé pohádce Císařův pekař. Využívám tohoto zvolání k tomu, abych všem představil nový blog emocia. Máme velké plány a chceme se s nimi podělit se všemi... tak všichni sem a startujem!

Nejčerstvější novinkou je přírůstek do emocia – tygr Gato. Dostal za úkol hlídat kancelář a je s námi od 25. února. Jestli se někdy ukážete u nás v kanceláři, tak se s ním můžete vidět. Bát se nemusíte, je slušně vychovaný a nekouše.

O čem budeme psát?

Především o naší práci. Chtěli bychom vám trochu přiblížit to, čím se každý den zabýváme, co se v našem oboru teď zrovna děje, nebo co pro vás chystáme.

Nejvíc informací tu asi uvidíte ode mě (Kuba) a od Tomka. Občas slíbil přispět i programátor (Honza alias šváb), ale nevím jak často a dopředu si to netroufám odhadnout. Předposledním členem našeho týmu je Dáška (ta spolupracuje se mnou při výrobě webu, udělá hodně důležité práce a mimo jiné je také naše skvělá korektorka). A kdo je poslední? No přece Gato. Ten ale moc přispívat nebude, ten se tu bude tak akorát různě motat...

Každý týden novinka

Každý týden tu objevíte něco nového, připravíme pro vás nějakou tu zajímavost, případně vysvětlivku některé novinky, která se objevila v administraci. Postupně bych se taky rád dostal k tomu, abychom si společně vysvětlili, co by vám přineslo největší úsporu času a jak by se dala zlepšit administrace.

Autor: Jakub Beneš